L’alcalde de l’Alcora denuncia pintades homòfobes

El municipi ha rebut diverses pintades dirigides tant a l’alcalde com a la Policia Local

Pintada homofòbica contra l'alcalde de l'Alcora
Pintada homofòba contra l'alcalde de l'Alcora / Samuel Falomir
Josep Rico
28 de maig 2021 - 13:14

Aquest dijous la capital de l’Alcalatén va despertar amb diverses pintades vandàliques en diferents edificis públics. Una d’aquestes fent referència a la condició sexual del seu alcalde, Samuel Falomir.

Després de saber-ho, l'edil de l’Alcora no ha dubtat a denunciar aquest fet en les xarxes socials. Juntament amb la imatge de la pintada ha publicat el text: “Hui a l'Alcora han aparegut entre altres aquesta pintada. La meua pregunta a l'autor és: ara t'assabentes? No m'indigna que em digues marieta, m'indigna que embrutes el nostre poble”.

El suport ha arribat de seguida de milers d’usuaris amb comentaris tant en Facebook com en Twitter, deixant missatges com "Genial resposta. La meua solidaritat absoluta amb tu" o “Avant, Samu! Resposta intel·ligent davant la intolerància”.

“Condemnem profundament aquest tipus de pintades”, declara l’alcalde, instant els autors que "ho facen al descobert perquè tot el món els puga posar cara”. A més els titla de “covards” per haver fet les pintades de nit, “quan ningú pot detectar qui ha sigut”.

Aquest acte vandàlic forma part d’una onada de pintades en diferents establiments del municipi, com ara la biblioteca municipal, la Casa de la Música, o algunes façanes de comerços privats. Algunes dirigides també a la Policia Local.

També et pot interessar

stats