L'Ajuntament de València treballa en "diferents escenaris" per a reagendar els actes fallers

L'alcaldessa, María José Catalá, ha remarcat que el primer són "les víctimes de l'incendi i els seus familiars"

Les torres dels Serrans aquest diumenge
Les Torres dels Serrans aquest diumenge / À Punt

El regidor de Falles de València, Santiago Ballester, treballa en "diferents escenaris" de cara a la celebració de les festes d'aquest mes de març, encara que l'alcaldessa, María José Catalá, ha remarcat que el primer són "les víctimes de l'incendi i els seus familiars" i ha assenyalat que ella encara no s'ha assegut a tractar el tema per la urgència de la tragèdia en Campanar.

Així s'ha pronunciat l'alcaldessa en ser preguntada pel desenvolupament de les festes, l'inici de les quals amb la Crida es va posposar pel dol de tres dies decretat dijous i que ha acabat al migdia d'aquest dilluns.

La primera edil ha subratllat que el regidor delegat està treballant sobre aquest tema amb "diferents escenaris", però ha apuntat que ella mateixa encara no s'ha pogut asseure a una reunió sobre aquest tema, que espera mantindre de cara a final de setmana.

De fet, no creu que tinga temps per a fer-ho en les pròximes "24 ni 48 hores", i ha insistit en la urgència de les persones afectades per l'incendi.

També et pot interessar

stats