L'Ajuntament de València estudia sancionar l'ús de petards no autoritzats durant les Falles

Entre les mesures proposades hi ha tancar o limitar els accessos al riu, sobretot a la part de l'avinguda de Jacinto Benavente

L'Ajuntament de València vol evitar més incidents amb la pirotècnia / À Punt NTC

L'Ajuntament de València ha convocat una junta local de seguretat per a sancionar l'ús de petards no autoritzats durant les Falles i per a evitar que es repetisquen els incidents que es van produir durant la Nit del Foc al vell llit del Túria. En l'última setmana s'ha repetit molt la imatge de persones que manipulaven artefactes pirotècnics il·legals i posaven en perill la seua vida i la de la gent que passava per allí. L'aglomeració i el tipus de coets que es van llançar aquella nit van fer que la Policia Local haguera d'intervindre. Els agents van tractar de dissuadir els grups de gent, però els van rebre de mala manera i els van llançar petards. 

Després d'aquests incidents i del fet que a un jove de 22 anys li hagueren d'amputar una mà, l'Ajuntament de València ha dit prou i busca solucions a aquest problema. S'ha convocat una junta local de seguretat per al 10 d'abril, on s'analitzarà el que ha passat enguany en aquest punt de la ciutat i es demanarà la col·laboració d'altres forces policials. S'estudiaran sancions a les persones que van formar part dels aldarulls.

Una altra mesura que es plantejarà per a les Falles de l'any que ve és tancar o limitar els accessos al riu, sobretot a la part de l'avinguda de Jacinto Benavente.

A més del jove que va perdre la mà, dos homes més, de 35 i 36 anys, van patir ferides greus aquestes Falles per manipulació de petards.

També et pot interessar

stats