L’Ajuntament de Castelló de la Plana paralitza l’Oktoberfest per no quedar garantida la seguretat de l’acte

L’organització defensa que complia “totes les exigències legals i obligacions al seu càrrec”

Descontrol en la celebració de l’Oktoberfest a Castelló
Imatges de la celebració de l’Oktoberfest a Castelló dimarts

L’Ajuntament de Castelló de la Plana ha paralitzat l’Oktoberfest a través d’una resolució de la Regidoria Delegada d’Activitats, segons ha informat l’organització. La suspensió afecta la realització de l’activitat per a aquest divendres i dissabte, prevista al Recinte de Fires i Mercats.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Activitats i Joventut de Castelló, Jorge Ribes, ha confirmat a À Punt Notícies que la paralització s’ha decretat per qüestions relacionades amb l’autorització administrativa de l’activitat i per no quedar garantida la seguretat en l’acte.

La promotora ha defensat a través d’un comunicat que complia “totes i cadascuna de les exigències legals i obligacions al seu càrrec”, però que la decisió de l'Ajuntament és d'obligat compliment “i no queda cap altra alternativa que donar per acabada l'edició d'aquest 2021”.

Els organitzadors afigen que lamenten “aquells inconvenients que aquesta decisió aliena puga suposar al públic i seguidors", a qui garanteixen que en MITA, la promotora de l'acte, amb independència d'exercitar les accions legals que corresponguen en defensa dels seus interessos legítims, continuaran ferms en el propòsit de promocionar i desenvolupar espectacles culturals d’interés popular.

Dilluns passat, la situació en l'Oktoberfest de Castelló de la Plana va deixar fora de joc fins i tot l'organització, que va haver d'avisar la Policia perquè desallotjara el recinte. L'aforament es va desbordar quan desenes de joves van decidir saltar les tanques. Els guàrdies de seguretat no donaven l'abast i la solució va ser telefonar a la policia. 

També et pot interessar

stats