L’Aigua de Benassal revalida el títol com la millor del món

Aquest segell de qualitat que li atorga Monde Selection pot comparar-se amb les estreles d'un hotel o les Michelin

L'Aigua de Benassal aconsegueix per segona vegada el Grand Gold Quality Award
L'Aigua de Benassal aconsegueix per segona vegada el Grand Gold Quality Award / Aigua de Benassal

Per segon any, l’Aigua de Benassal ha obtingut el Grand Gold Quality Award atorgat per l'Institut Internacional de la Qualitat Monde Selection de Brussel·les, que premia la qualitat i gust dels principals productes de consum de tot el món.

Aquest guardó se suma al seu extens palmarés, amb 14 anys obtenint les màximes puntuacions en diferents certàmens internacionals i pel que és considerada com "la millor aigua del món".

El segell de qualitat que atorga Monde Selection, una institució que va ser fundada en 1961 a Bèlgica, pot comparar-se amb les estreles d'un hotel o les Michelin.

Aigua de Benassal ha sigut avaluada per un panel d'experts independents i de reconegut prestigi segons un criteri i metodologia molt precisos, tal com detalla el certamen, amb paràmetres específics com l'aspecte visual, l'olor, la puresa, l'harmonia, el gust o el disseny de l'envàs i l'etiqueta. De fet, enguany s'han avaluat al voltant de 3.000 productes de quasi 90 països. 

El director comercial de la marca, Rafael Boria, ha assegurat que amb aquesta distinció, Aigua de Benassal "aferma el seu prestigi internacional i reafirma el seu compromís amb el consumidor i el mercat per continuar treballant en un producte de màxima qualitat i el millor servei".

200 anys de qualitat reconeguda

Les qualitats de l'aigua que brolla de manera natural de la font d’en Segures a Benassal són conegudes des del segle XVIII, però no va ser fins a l'any 1928 que es va declarar mineromedicinal i d'utilitat pública, i es convertí en l'aigua recomanada per metges per a les afeccions de renyó i salut en general.

La clau de l'èxit radica en la seua equilibrada composició química, de mineralització feble i rica en calci i bicarbonat, que reverteix en alts beneficis per a la salut del consumidor, corroborats per un estudi del Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de València.

També et pot interessar

stats