L'Aigua de Benassal és la millor del món un any més

Obté el major premi a la qualitat atorgat per l'Institut Internacional de la Qualitat Monde Selection i es consolida com a referent en les aigües prèmium

L'Aigua de Benassal ha sigut premiada al Sabor Superior
L'Aigua de Benassal ha sigut premiada al Sabor Superior / www.aguabenassal.com

Aigua de Benassal, l'aigua mineromedicinal procedent del brollador de font d'en Segures, a l'Alt Maestrat, ha obtingut el major premi a la qualitat Grand Gold Quality Award, atorgat per l'Institut Internacional de la Qualitat Monde Selection.

Aquest guardó se suma al palmarés d'Aigua de Benassal, amb tretze anys assolint la màxima puntuació en diferents certàmens internacionals, motiu pel qual és considerada com "la millor aigua del món".

La seua composició química i sabor han sigut certificades amb el grau més alt de qualitat a escala mundial pel jurat d'aquesta edició format per un grup de huitanta destacats membres de prestigioses associacions culinàries d'Europa.

Els dos directors del certamen, Louis Poot Baudier i Dimitri Delloye, ha destacat que s'ha valorat l'aspecte visual, l'olor, la puresa, l'harmonia, el sabor o el disseny de l'envàs i l'etiqueta de l'Aigua de Benassal.

Expansió internacional

Aigua de Benassal ha estat sempre present en el sector de l'alimentació de la Comunitat Valenciana i sud de Catalunya, però també als establiments de restauració i hoteleria, posicionant-se en les últimes dècades com un producte gurmet.

En l'última dècada es va iniciar l'expansió, arribant també a altres comunitats com les Illes Balears, Múrcia i Màlaga. També cal destacar la introducció del producte als Emirats Àrabs i la Xina, i la recent exportació a Panamà.

Nombrosos premis

La de Benassal va ser el 2021 l'aigua preferida pel jurat de l'International Taste Institute, format pels 200 dels millors sommeliers del món i restaurants amb estreles Michelin de vint països, que li va atorgar el premi al sabor superior amb tres estreles.

A més, el 2018 l'Aigua de Benassal va aconseguir entrar en el privilegiat club del Diamond Award, que premia de manera especial la constància i qualitat en sabor de l'àmbit mundial i la consolida com un referent en les aigües prèmium als mercats nacionals i internacionals.

200 anys de qualitat reconeguda

Les qualitats de l'aigua que brolla de manera natural de la font d’en Segures a Benassal són conegudes des del segle XVIII, però no va ser fins a l'any 1928 que es va declarar mineromedicinal i d'utilitat pública, i es convertí en l'aigua recomanada per metges per a les afeccions de renyó i salut en general.

La clau de l'èxit radica en la seua equilibrada composició química, de mineralització feble i rica en calci i bicarbonat, que reverteix en alts beneficis per a la salut del consumidor, corroborats per un estudi del Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de València.

Una companyia respectuosa amb el medi ambient

Aigua de Benassal és l'única empresa de la Comunitat Valenciana que comercialitza aigua mineral natural en botella de vidre, cosa que li confereix un avantatge competitiu en un mercat que vira cap a la utilització d'envasos reutilitzables per normatives mediambientals.

La companyia embotella al voltant de quinze milions de litres anuals que acrediten una explotació segura del brollador.

També et pot interessar

stats