L'agafen copiant en el teòric del permís de conduir amb un intricat sistema electrònic

L'home, de 39 anys, havia amagat entre la roba un receptor i un emissor de dades mòbils, una microcàmera i un receptor de vibracions 

El complex sistema que portava l'home
El complex sistema que portava l'home / Guàrdia Civil

Sorprés amb les mans a la massa mentre copiava en l'examen teòric del permís de conduir. La Guàrdia Civil i la prefectura provincial de trànsit d'Alacant han agafat un home que tractava d'obtindre de manera fraudulenta l'autorització per a circular amb vehicles de motor, sense tindre els coneixements bàsics. 

Els fets passaren durant una prova celebrada el 25 de maig, quan les autoritats descobriren un individu que estava fent servir un complex sistema electrònic per a obtindre les respostes correctes. El nerviosisme, el comportament i la postura adoptada alçaren ràpidament les sospites d'examinadors i agents. 

En el moment que l'identificaren i l'exploraren, van comprovar que aquest home portava, amagat entre la roba i adherit al cos, un complicat dispositiu format per un receptor i emissor de dades mòbils que rebia i enviava informació, una microcàmera enganxada en la mànega que capturava les preguntes de l'examen i un emissor de vibracions que donava les respostes través d'impulsos. 

A l'individu, de 39 anys d'edat i veí d'Almeria, el denunciaren en el marc de la nova Llei sobre trànsit, circulació de vehicles de motor i seguretat viària, que tipifica aquesta conducta com una infracció molt greu i contempla multes de més de 500 euros. A més, li impedeix tornar a examinar-se fins que passen sis mesos. 

També et pot interessar

stats