L'administració de Torrevella que dona la seua primera Grossa: "Tot el treball dona fruit"

El responsable d'El Conejo de Oro ha explicat que l'any passat ja van vendre un quart premi; l'anterior, un tercer i han donat dos segons premis consecutius en el sorteig de Reis: "Estem en ratxa últimament"

Daniel Zapata, propietari de l'administració número 5 El Conejo de Oro de Torrevella, al centre Carrefour
Daniel Zapata, propietari de l'administració número 5 El Conejo de Oro de Torrevella, al centre Carrefour / À Punt NTC

L'administració número 5 El Conejo de Oro de Torrevella (Baix Segura), situada al centre comercial de Carrefour, ha mostrat "alegria" en conéixer que ha venut una sèrie del 05490 i que, per primera vegada, ha repartit una part del primer premi del Sorteig Extraordinari de Nadal. "Era el que ens faltava per donar; n'havíem donat un segon, un tercer, un quart, un quint i estaven prop de la Grossa", explica Daniel Zapata, propietari del local.

Si bé encara desconeixen qui són els afortunats que rebran els quatre milions d'euros amb els quals el sorteig ha somrigut a la localitat, Zapata ha expressat "molta alegria pels agraciats i satisfacció pel treball que comporta".

I és que, abans de destapar la botella de sidra, ha assegurat que en aquesta administració estan "molt satisfets i contents perquè tot el treball dona fruit".

El responsable d'El Conejo de Oro ha contat que l'any passat ja van vendre un quart premi; l'anterior, un tercer i han donat dos segons premis consecutius en el sorteig de Reis, entre altres. "Estem en ratxa últimament", ha celebrat Zapata.

La celebració d'aquest dijous posa la cirereta, a més, a un any en què han aconseguit igualar les vendes de l'any passat, que va ser en el qual més van facturar.

També et pot interessar

stats