Kellogg’s retira del mercat els flocs de dacsa amb xocolate per la presència de grums durs

L’empresa explica que el defecte no té risc per a la salut i que no s’ha registrat cap incidència a Espanya

Imatge d'arxiu de la caixa de Kellogg's
Imatge d'arxiu de la caixa de Kellogg's / Aesan

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan) ha alertat este divendres de la presència de grums durs en flocs de dacsa en un nou producte de Kellogg's, Corn Flakes Cocoa, que l'empresa està retirant del mercat. Fonts de Kellanova, l'empresa propietària de Kellogg's, han explicat que van notificar fa dos dies a l’Aesan un “defecte de qualitat sense risc per a la salut” i que han decidit retirar el producte de manera “voluntària i preventiva”.

Després d'algunes queixes dels consumidors, l'empresa ha descobert que una xicoteta proporció de caixes podria contindre grums durs de cereal que no es desfan quan es mesclen amb llet, la qual cosa suposa un “risc mínim” de causar danys dentals o un perill d'ennuegada, segons un comunicat de la firma.

L’Aesan ha demanat no consumir els lots de Corn Flakes Cocoa (cereals de dacsa amb xocolate), presentats en envàs de cartó i amb un pes de 330 grams. A més, Kellogg's ha precisat que no s'han registrat incidències a Espanya i que la retirada del miler de caixes distribuïdes es va iniciar dimecres passat, per la qual cosa ja no hauria d’estar disponible als supermercats.

No obstant això, ha sol·licitat als clients i consumidors que es desfacen de qualsevol paquet d'este producte i es posen en contacte amb la companyia per a obtindre un reembossament.

També et pot interessar

stats