El jutjat de menors ordena l'internament en règim semitancat de l'estudiant que va agredir una professora a Xirivella

Els fets van passar dimarts, quan el jove —que ja havia manifestat problemes de convivència— va saltar la tanca de l'IES Ramon Muntaner i va entrar a una aula de segon curs de l'ESO per a saludar un amic

IES Ramón Muntaner
IES Ramon Muntaner / À Punt NTC

El jutjat de menors ordena l'internament en règim semitancat de l'estudiant que va agredir una professora a Xirivella, a l'Horta Sud. La mesura serà prorrogable fins a sis mesos. A més decreta una orde d'allunyament, el jove no podrà acostar-se a la mestra, al seu domicili ni al centre escolar.  

L'agressió es va fer pública aquest dimecres, quan una professora de l’Institut d'Educació Secundària Ramon Muntaner de Xirivella va denunciar que havia patit una agressió a mans d'un alumne, que li va propinar punyades i puntades fins que dos estudiants del centre el van poder reduir.

Els fets van passar dimarts, quan el jove —que ja havia protagonitzat problemes de convivència en el centre— va saltar la tanca de l'IES i va entrar a una aula de segon curs de l'ESO per a saludar un amic. Quan la docent —que no coneixia l’alumne— el va instar a eixir de classe, el xic li va pegar una galtada. Després, quan la professora va intentar eixir de l'aula per a buscar ajuda, va continuar l'agressió, amb punyades i puntades, fins que dos alumnes van reduir l'agressor.

Segons ha informat el centre educatiu, a l'alumne el van dur a la comissaria de policia i va quedar en llibertat la mateixa vesprada, “a pesar de tindre antecedents penals d’agressió a membres de la seua família”.

També et pot interessar

stats