El jutjat envia a presó el detingut per agredir la parella al carrer a la Pobla del Duc

L'arrest es va produir a les sis de la matinada de dijous, dues hores després dels fets, que un veí va gravar amb el mòbil

El detingut, traslladat per la Guàrdia Civil / À Punt NTC

El jutjat de primera instància i instrucció 3 d'Ontinyent, amb competències en matèria de violència sobre la dona en aquest partit judicial, ha enviat a presó l’home de 25 anys detingut per agredir la parella al carrer a la Pobla del Duc (Vall d’Albaida). 

El jutjat l’ha condemnat a una pena de huit mesos de presó i a 16 mesos d'allunyament i prohibició de comunicació amb la víctima com a autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit de la violència de gènere després de celebrar-se un judici ràpid per conformitat de les parts. 

Al costat de la sentència condemnatòria, la jutgessa ha dictat un acte pel qual denega la suspensió de l'execució de la pena i acorda l'ingrés en presó de l'acusat per a complir-la.

L'arrest es va produir a les sis de la matinada de dijous, dues hores després dels fets, que un veí va gravar amb el mòbil. En les imatges es pot veure com l'home colpeja la dona en el transcurs d'una discussió i la fa caure a terra, on li pega puntades de peu i li llança diversos objectes sense que la víctima opose resistència. 

Després de l'agressió, la dona es desplaçà a la Policia Local del municipi i, posteriorment, els serveis mèdics l'atengueren. A continuació, va presentar denúncia en les dependències de la caserna de la Guàrdia Civil de Benigànim (Vall d'Albaida), on s'ha obert una investigació per violència de gènere.

En les últimes hores, la víctima ha compartit el vídeo de l'agressió en les xarxes socials per a denunciar el cas i la conducta de l'exparella.

També et pot interessar

stats