Detingut un home de 25 anys per agredir la parella al carrer, a la Pobla del Duc

La víctima, una dona de 20 anys, ha compartit les imatges de la pallissa en les xarxes socials per a denunciar el cas

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC

Agents de la Guàrdia Civil han detingut un home de 25 anys acusat d'agredir en la via pública la parella, una dona de 20, a la Pobla del Duc (Vall d'Albaida).

L'arrest es va produir a les sis de la matinada de dijous, dues hores després dels fets, que es gravaren per un veí amb el mòbil. En les imatges es pot veure com l'home colpeja la dona en el transcurs d'una discussió i la fa caure a terra, on li pega diverses puntades i li llança diversos objectes sense que la víctima opose resistència. 

Després de l'agressió, la dona es desplaçà a la Policia Local del municipi i posteriorment els serveis mèdics l'atengueren. Posteriorment, va presentar denúncia en les dependències de l'aquarterament de la Guàrdia Civil de Benigànim (Vall d'Albaida), on s'ha obert una investigació per violència de gènere.

En les últimes hores la víctima ha compartit el vídeo de l'agressió en les seues xarxes socials per a denunciar el cas i la conducta de l'exparella. 

El jutjat d'Ontinyent l'ha condemnat a huit mesos de presó i a setze mesos d'allunyament i prohibició de comunicació respecte de la víctima, com a autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit de la violència de gènere (article 153.1 del Codi Penal), després de tindre lloc un judici ràpid per conformitat de les parts en el jutjat de primera instància i instrucció 3 d'Ontinyent, amb competències en matèria de violència sobre la dona en aquest partit judicial. 

Al costat de la sentència condemnatòria, la jutge ha dictat un acte pel qual denega la suspensió de l'execució de la pena i acorda l'ingrés a la presó de l'acusat per a complir-la. 

També et pot interessar

stats