El jutjat cita a declarar el golfista Sergio García en la causa pel camp de golf de Borriol

En aquesta causa, que es va reobrir el novembre del 2020, també declararà el seu pare, Victoriano García, i l'expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra. Estan citats per al 19 d'octubre

El golfista Sergio García saluda a Carlos Fabra, en la presentación del torneo Costa Azahar en 2011
El golfista Sergio García saluda Carlos Fabra, en la presentación del torneo Costa Azahar el 2011 / Doménech (Efe)

El jutjat d'instrucció número 4 de Castelló ha acordat citar a declarar el golfista Sergio García i el pare, Victoriano García, en la causa que segueix per delictes societaris en relació amb l'adquisició d'uns terrenys de la societat Golf del Mediterráneo SA per part de la mercantil Golf Borriol SL.

En aquesta causa, que va ser reoberta el novembre del 2020, també declararà l'expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra. Els tres estan citats per a prestar declaració el 19 d'octubre.

El jutjat d'instrucció número 4 de Castelló va reobrir la causa en relació amb una denúncia presentada per dos socis de l'empresa Golf del Mediterráneo SL contra nou membres del consell d'administració d'aquesta mercantil, entre els quals estava l'exmandatari del PP.

Les diligències prèvies es van obrir el juliol del 2016 després d'una denúncia per possibles delictes societaris per un acord aconseguit pel consell d'administració, que va permetre Golf Borriol SL, empresa de la família del golfista Sergio García, adquirir uns terrenys del camp de golf de Borriol per un import de 425.000 euros, quan, segons els denunciants, el valor era de 9,6 milions d'euros.

El jutjat va acordar el maig del 2017 l'arxivament provisional d'aquesta investigació, decisió que va confirmar la secció primera de l'Audiència Provincial el novembre del 2017, en considerar que no s'apreciava la comissió dels delictes denunciats.

Després de la incorporació d'un informe policial en la causa en la qual s'investiga el patrimoni de Carlos Fabra, la Fiscalia va sol·licitar la reobertura de les diligències. El jutge va acordar el novembre del 2020 reobrir la causa i practicar les diligències d'investigació sol·licitades per la policia en el seu informe.

També et pot interessar

stats