El jutjat absol Ángel Hernández després de retirar el fiscal l'acusació

En 2019 va ajudar a morir a la seua esposa, María José Carrasco, malalta terminal d'esclerosi múltiple i va ser condemnat per un delicte de cooperació al suïcidi

Ángel Hernández en una imatge d'arxiu
Ángel Hernández en una imatge d'arxiu / Efe

El jutjat penal número 34 de Madrid ha absolt Ángel Hernández, després que la Fiscalia retirara l'acusació a conseqüència de l'entrada en vigor la llei d'eutanàsia. Hernández va ajudar a morir a la seua esposa, María José Carrasco, malalta terminal d'esclerosi múltiple, a Madrid l'any 2019.

“En haver-se retirat l'única acusació personada en les acusacions, d'acord amb la doctrina, procedeix dictar sentència absolutòria amb tots els pronunciaments favorables", assenyala la resolució, que absol Ángel Hernández d'un delicte de cooperació al suïcidi.

La Policia Nacional va detindre en abril de 2019 a Madrid a Ángel Hérnandez, per subministrar una substància per a ajudar a morir a la seua dona, de 61 anys i que patia una malaltia terminal irreversible. La dona estava malalta des de fa tres dècades d’esclerosi múltiple, era dependent del seu marit i havia demanat que el Congrés aprovara la llei d’eutanàsia.

També et pot interessar

stats