Detingut per ajudar a morir a la seua dona, que estava malalta terminal

El matrimoni va gravar en un vídeo el consentiment d'ella i el moment en què ell li subministra la substància.

VÍDEO | Detingut per ajudar a morir a la seua dona, que estava malalta terminal

La Policia Nacional ha detingut a Madrid a un home d’uns 70 anys per subministrar una substància per a ajudar a morir a la seua dona, de 61 anys i que patia una malaltia terminal irreversible. La dona estava malalta des de fa tres dècades d’esclerosi múltiple, era dependent del seu marit i havia demanat que el Congrés aprovara la llei d’eutanàsia.

Segons la Prefectura Superior de Policia de Madrid, la detenció ha tingut lloc aquest dimecres en el domicili en el qual el matrimoni residia, situat en el districte madrileny de Moncloa-Aravaca.

Al lloc van acudir, poc abans de les tres de la vesprada, els sanitaris del Summa, que van confirmar la defunció i van alertar la Policia que el marit li havia subministrat una substància per a provocar la mort a la dona, que es trobava en fase terminal.

El matrimoni format per María José Carrasco i Ángel Hernández va gravar en dos vídeos, un el dimarts dia 2 i un altre el dimecres 3, el consentiment d'ella i la seua petició perquè ell l'ajudara a morir. Els vídeos estan ja en mans de la Brigada d'Homicidis de la Policia Nacional que investiga els fets. El detingut es troba en els calabossos de la comissaria de Tetuán i està previst que passe a disposició judicial aquest divendres.

També et pot interessar

stats