La jutgessa interroga el detingut per l'assassinat masclista de Planes

La policia ha hagut de desplegar un fort dispositiu de seguretat als jutjats.

La policia ha hagut de desplegar un fort dispositiu de seguretat als jutjats | À Punt Mèdia
La policia ha hagut de desplegar un fort dispositiu de seguretat als jutjats | À Punt Mèdia

L'home de 34 anys acusat de degollar la parella sentimental, de 29, a una casa de camp de Planes ja ha passat a disposició judicial i presta declaració aquest dijous en els jutjats d'Alcoi. El detingut, que ha passat les últimes 72 hores en els calabossos de la caserna de la Guàrdia Civil de Villena, ha entrat en la seu judicial en un cotxe de la Guàrdia Civil i ha ocultat la cara amb la caputxa d'una dessuadora.

La Policia Nacional i la Guàrdia Civil han desplegat un fort dispositiu de seguretat entorn de l'edifici, i al pas del vehicle del detingut diverses persones l'han increpat cridant "assassí".

Està previst que l'interrogatori siga a càrrec de la titular del jutjat de primera instància i instrucció número 1 d'Alcoi, que porta les competències de violència masclista en el partit judicial.

El crim va ocórrer en una casa de camp de la partida de la Ceba el dissabte 9 de febrer. El detingut va telefonar a les 6 del matí a la policia dient que els plors del seu bebé l'havien despertat i que, en baixar a la planta inferior, va trobar el cos de la dona degollat i al costat, un ganivet.

Encara que en un primer moment es va pensar en un suïcidi, l'autòpsia ha revelat lesions incompatibles amb què la dona s'haguera llevat la vida i la investigació ha portat a l'arrest de la seua parella sentimental com a presupte autor del crim.

També et pot interessar