El jutge envia a presó el conductor que va matar una jove a Algemesí dissabte

Està imputat d'un presumpte delicte d’homicidi i conducció temerària en les proximitats d’una discoteca

El presumpte autor de l'atropellament mortal entra al jutjat número 5 d'Alzira, aquest dimarts
El presumpte autor de l'atropellament mortal entra al jutjat número 5 d'Alzira, aquest dimarts / À Punt NTC

La magistrada del jutjat de primera instància número 5 d'Alzira ha decretat una orde de presó provisional, comunicada i sense fiança, per al conductor que presumptament va atropellar i va matar una xica de setze anys a Algemesí durant la matinada de diumenge.

Tot fa pensar que el conductor es va emportar per davant la jove, que estava en les proximitats d’una discoteca del polígon d’Algemesí, quan circulava a gran velocitat. Ara per ara s’investiguen les raons per les quals el vehicle circulava tan ràpidament en un tram en què hi havia gent.

Una de les hipòtesis que es planteja la investigació és que el conductor, que conduïa a més un vehicle amb el cartell de novell, va discutir amb un grup de xics a la porta del local i, com a resposta, va pujar al cotxe i va intentar atropellar-los. Cap d'ells va resultar ferit i va xocar contra la xica, que va morir. La Policia Local el va detindre poc després.

Fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), que confirmaven l’ingrés en presó del conductor, han concretat que està investigat per un delicte d’homicidi i conducció temerària.

Els alcaldes demanen la contundència de la llei

Algemesí i Sueca, els dos pobles amb què mantenia vincles l’adolescent que va morir en l’atropellament, es van concentrar aquest dilluns a la porta dels respectius ajuntaments per a mostrar la solidaritat amb la família de la víctima.

En les concentracions, el clam dels alcaldes va ser unànime en demanar que recaiga sobre el presumpte autor de l’atropellament mortal tot el pes de la llei. Els dos municipis consideraven que l’accident es podia haver evitat. 

També et pot interessar

stats