Algemesí i Sueca demanen la contundència de la llei sobre el conductor que va matar una adolescent dissabte

Tot fa pensar que el conductor que presumptament va posar fi a la vida de la xica anava a gran velocitat pel polígon per una raó determinada que ara s’investiga

El veïnat d'Algemesí que ha participat aquest dilluns al migdia en el minut de silenci convocat per a retre homenatge a l'adolescent atropellada
El veïnat d'Algemesí que ha participat aquest dilluns al migdia en el minut de silenci convocat per a retre homenatge a l'adolescent atropellada / À Punt NTC

Algemesí i Sueca, els dos municipis amb què mantenia vincles l’adolescent que va morir atropellada la matinada de diumenge als voltants d’una discoteca d’Algemesí, han demanat aquest migdia que tot el pes de la llei recaiga sobre el presumpte autor de l’atropellament. Sembla que el vehicle que li va causar la mort anava a gran velocitat per una raó determinada, que ara investiga la policia judicial. El conductor està detingut.

“El cas de Marta no ha sigut un accident, a Marta li han llevat la vida. El seu no és un atropellament casual, ha sigut un accident homicida”, lamentava l’alcalde d’Algemesí, José Javier Sanchis, en finalitzar el minut de silenci convocat a les portes de l’Ajuntament en senyal de suport als amics i familiars de la jove.

Demanem que es busquen responsabilitats Dimas Vázquez - Alcalde de Sueca

Tant Algemesí com Sueca viuen aquest dilluns una jornada de dol oficial. L’alcalde de la capital de la Ribera Baixa s'afligia per l’atropellament “lamentable i evitable” que ha posat fi a la vida de la jove, antiga alumna del col·legi Santa Ana d’Algemesí i actualment estudiant d’un cicle formatiu de perruqueria i estètica.

“Demanem que es busquen responsabilitats i que la justícia faça el que haja de fer perquè no torne a passar”, reclamava l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez.

La jove, que estava prop d’una discoteca situada als afores d’Algemesí, va rebre un fort impacte d’un cotxe que va resultar mortal. Quan els serveis d’emergències van acudir a atendre-la, ja no van poder fer res per a salvar-li la vida. Pocs minuts després, la Polia Local va detindre el presumpte autor de l’atropellament. 

També et pot interessar

stats