El jutge deixa en llibertat i sense carnet el detingut per l'atropellament de l'Alfàs del Pi

El jutjat ha obert una causa per delictes contra la seguretat viària, conducció temerària i resistència a agent de l'autoritat

Imatge d'una SAMU
Imatge d'una unitat del SAMU / GVA

El jutjat d'instrucció número 2 de Benidorm en funcions de guàrdia ha rebut aquest dimarts l'home detingut per un triple atropellament a l'Alfàs del Pi i, a petició de la Fiscalia, ha acordat la llibertat provisional amb mesures cautelars, entre altres la retirada del permís de conduir.

El jutjat ha obert una causa per delictes contra la seguretat viària —per conduir sota els efectes de l'alcohol—, conducció temerària i resistència a agent de l'autoritat, segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

L'home, de nacionalitat polonesa, suposadament es va negar a sotmetre's a una prova d'alcoholèmia, malgrat els evidents símptomes d'haver consumit alcohol que presentava en el moment de la detenció. Pel que sembla, el vehicle va pujar a la vorera i va atropellar la gent que estava a la terrassa d'un bar.

El jutjat ha acordat la retenció del permís de conduir de l'encausat i la privació del dret a conducció de vehicle de motor, així com han intervingut el vehicle i està obligat a comparéixer al jutjat de manera quinzenal.

També et pot interessar

stats