Juan José Ruiz Martínez, actual rector de la Miguel Hernández, únic candidat al càrrec

Els comicis se celebraran de manera telemàtica el dimecres i el dijous de 09:00 a 18:00 hores

El rector de la UMH, Juan José Ruiz, i els codirectors de la Càtedra Institucional Misteri d'Elx, Óscar López i Ramón Peral
El rector de la UMH, Juan José Ruiz, i els codirectors de la Càtedra Institucional Misteri d'Elx, Óscar López i Ramón Peral / UMH

La Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH), al Baix Vinalopó, celebra entre aquest dimecres i dijous les eleccions telemàtiques al Rectorat i el claustre de la institució docent. L’únic candidat que s’ha presentat a aquestes eleccions és l'actual rector, Juan José Ruiz Martínez, qui va assumir el càrrec en 2019 i que ja va manifestar la seua intenció de presentar-se de nou durant el tradicional brindis el passat Nadal amb els mitjans de comunicació.

Ruiz Martínez és el tercer rector que ha tingut la UMH des de la seua creació en 1996. Abans d'ell ocuparen la responsabilitat Jesús Rodríguez Marín i Jesús Tadeo Pastor.

A les eleccions s'haurà de triar també el claustre de la UMH. El procés electoral començarà a les 09:00 h del dimecres i finalitzarà el dijous a les 18:00; el tràmit serà completament telemàtic.

També et pot interessar

stats