Joan Carles I demana "respecte a la veritat" i nega tindre una filla secreta

El rei emèrit ha “rebutjat i condemnat per fals” tot el que s’ha publicat en relació a aquest assumpte

Joan Carles I ix en cotxe després d'aterrar a l'aeroport de Vigo
Joan Carles I ix amb cotxe després d'aterrar a l'aeroport de Vigo en la segona visita a Espanya des que viu a Abu Dhabi / Brais Lorenzo (Efe)

El rei Joan Carles I ha negat haver mantingut una relació fora del matrimoni amb l'aristòcrata Rosario Palacios, com s'han apuntat en diversos mitjans de comunicació els últims dies, i "conseqüentment haver tingut una filla amb ella".

El rei emèrit ha explicat que "pel respecte a la veritat i a l'honor" de les persones afectades es veu obligat a desmentir aquestes informacions "rebutjant i condemnant per fals tot el que s'ha publicat en relació amb aquest assumpte inventat".

“Negue absolutament haver tingut cap relació amorosa amb la senyora Rosario Palacios (DEP) i conseqüentment haver tingut una filla amb ella", ha subratllat de manera rotunda el rei emèrit.

A partir de les revelacions contingudes en el llibre King Corp., l'imperi mai contat de Joan Carles I, dels periodistes José María Olmo i David Fernández, sobre una suposada filla secreta del rei Joan Carles, diversos mitjans de comunicació han assenyalat que podria tractar-se d'Alejandra de Rojas, filla de l'aristòcrata Rosario Palacios, morta en 2016.

No obstant això, el rei emèrit, des de la seua residència a Abu Dhabi, desmenteix de manera taxativa haver mantingut cap relació amorosa amb Palacios i, per consegüent, ser pare de la seua filla Alejandra.

Fonts de la Casa Reial ja han negat aquest dijous tindre coneixement que el rei Joan Carles tinguera una filla secreta, com s'afirmava en diverses informacions periodístiques.

L'aparició d'aquest llibre coincideix amb la segona visita del rei emèrit a Espanya des que se'n va anar als Emirats Àrabs fa més de dos anys arran de les informacions sobre els seus negocis a l'estranger.

A diferència de la primera visita de l'any passat, el rei emèrit ha passat uns dies en la localitat de Pontevedra de Sanxenxo de manera discreta i sense fer declaracions, encara que ha pogut ser fotografiat a l'arribada a l'aeroport de Vigo i al costat de la tripulació del veler Bribón.

També et pot interessar

stats