Investiguen una agressió homòfoba comesa per huit encaputxats a Madrid

Els autors del crim van tallar-li el llavi a la víctima i van gravar-li la paraula 'maricó' en un gluti

Imatge d'arxiu d'una pancarta en la protesta contra l'assassinat homòfob de Samuel Luiz a Madrid
Imatge d'arxiu d'una pancarta en la protesta contra l'assassinat homòfob de Samuel Luiz a Madrid / Shutterstock | calonge

La Policia Nacional investiga una agressió homòfoba comesa aquest diumenge per huit encaputxats al centre de Madrid que van gravar amb un ganivet la paraula maricó en un gluti a la víctima.

El succés va ocórrer aquest diumenge a les cinc de la vesprada en un portal del barri madrileny de Malasaña, segons han confirmat fonts policials.

La víctima, un jove de 20 anys, ha denunciat que huit encaputxats el van assaltar al seu portal, li van tallar el llavi i li van gravar la paraula maricó amb un ganivet en el gluti.

Després de rebre la denúncia, la Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació del succés per a identificar els agressors.

Estan revisant les càmeres del lloc i prenent declaració al jove per a saber el parador dels huit agressors, als quals se’ls podria imputar un delicte d'odi a més del de lesions.

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha manifestat la "rotunda condemna" cap a aquesta agressió, a través d'un missatge en el seu compte de Twitter.

Per la seua part, Cogam, col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals de la ciutat de Madrid, demana saber quines accions pensen prendre l'Ajuntament i la Comunitat de Madrid per protegir les persones LGTBI.

També et pot interessar

stats