Investiguen el suïcidi d'un home que ha botat des d'un seté pis a Castelló de la Plana després de consumir bolets al·lucinògens

L'home s'han llançat al carrer malgrat els intents d'una exnòvia i la policia perquè tornara a l'interior de l'habitatge

Un vehicle policial, en una imatge d'arxiu
Un vehicle policial, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La Policia Nacional ha obert una investigació per un possible "suïcidi induït per al·lucinacions" a Castelló de la Plana, després de la mort fa un parell de nits d'un home de 26 anys que va saltar des d'un seté pis, segons han confirmat a À Punt fonts policials. El diari Mediterráneo, que ha avançat la informació, anticipa que havia ingerit bolets al·lucinògens.

Un amic de la víctima va alertar la policia de l'estat descontrolat i violent en què havia entrat el jove arran el consum d'estupefaents, abans d'abandonar l'habitatge on celebraven l'última nit de 2023, perquè temia per la seua integritat física.

El suïcida, que havia trencat recentment una relació sentimental, va enfilar-se a la part exterior de l'habitatge després de veure arribar els agents amb l'exparella, amb la qual havia contactat minuts abans per mediació de l'amic, a fi de calmar-lo. Els intents perquè tornara a l'interior de l'immoble van fracassar i a les tres de la matinada va llançar-se al carrer.

024, el telèfon de prevenció del suïcidi

El 024 és la línia telefònica per a l'assistència i prevenció del suïcidi del Ministeri de Sanitat. La línia, que l'atén un equip multidisciplinari i presencial de la Creu Roja, és gratuïta i està operativa les 24 hores del dia. 

També et pot interessar

stats