Investiguen la mort a tirs d'un home en una urbanització de la Vila Joiosa

La víctima, un home ucraïnés de 33 anys, va rebre mitja dotzena d’impactes quan eixia del garatge

Els fets van passar en una urbanització prop de la Cala, una de les platges de la Vila Joiosa
Els fets van passar en una urbanització prop de la Cala, una de les platges de la Vila Joiosa / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
14 de febrer 2024 - 08:18 Actualitzat: 14 de febrer 2024 - 09:44

La Guàrdia Civil investiga l'assassinat a tirs d'un home en una urbanització de la Vila Joiosa pròxima a la Cala. La víctima, un ucraïnés de 33 anys veí d’aquest complex residencial, va rebre els impactes de bala quan estava en la rampa d’eixida del garatge a primera hora de la vesprada de dimarts.

Inicialment, quan algú va requerir la presència dels serveis d’emergències, va indicar que s’havia produït un atropellament mortal en el garatge. Un testimoni assegurava que el vehicle havia passat per damunt del cos, però en acudir els agents al lloc dels fets, van comprovar que la víctima presentava al voltant de mitja dotzena d'impactes de bala.

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec del cas i investiga si un vehicle que ha aparegut poc després incendiat al Campello era el que van utilitzar els agressors per a matar la víctima i pegar a fugir. Fonts de la investigació no descarten una venjança com a possible causa del crim.

El cos està en l'Institut de Medicina Legal d'Alacant per a practicar-li l’autòpsia i aclarir la causa exacta de la mort.

També et pot interessar

stats