Investiguen la mort a tirs d’un jove en ple carrer de Benetússer

El xic, de 31 anys, rebé diversos impactes per l’esquena i, a pesar dels intents dels sanitaris, no van poder salvar-li la vida

EuropaPress 2763475 imagen archivo coche patrulla
El jutjat ha decretat el secret de sumari d'aquest crim, pel qual encara no hi ha cap detingut / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil investiga la mort a tirs d’un home, de 31 anys, aquest dimecres a Benetússer, segons han confirmat fonts del cos. Els fets van passar en ple carrer a última hora de la vesprada, quan la víctima va rebre tirs per l’esquena i va quedar estés en l’encreuament de dos carrers. El jutjat de Catarroja que investiga el cas ha declarat el secret del sumari del crim, que es tracta com a un presumpte homicidi.  

Segons publica el diari Levante, el jove treballava com a fuster en una empresa familiar i era molt conegut a Benetússer. Sembla que havia baixat de casa a comprar cervesa abans d’anar-se’n a una coneguda discoteca de Pinedo, on tenia previst anar a la nit amb una amiga, que estava a casa d’ell en el moment del crim. No es descarta que el mòbil d’aquest suposat homicidi siguen les drogues.

Sembla que el xic va rebre almenys un parell de tirs per l’esquena. Els serveis sanitaris van intentar reanimar-lo, però no van poder fer res per salvar-li la vida. Sembla que els diversos impactes de bala que va rebre van resultar letals. Està previst que en les pròximes hores li practiquen l’autòpsia. Ara per ara no hi ha cap detingut pel crim.

També et pot interessar

stats