Investiguen la mort d’una dona de Granada com a presumpte crim masclista

La dona, que havia iniciat tràmits de separació, i el seu marit han aparegut morts per arma de foc al seu domicili d’Albuñol (Granada)

Un vehicle de la Guàrdia Civil
Un vehicle de la Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil investiga com un presumpte cas de violència masclista la mort per arma de foc d'una dona de 50 anys i el seu marit, d'uns 60, a Albuñol (Granada), segons fonts de l’institut armat i la Delegació del Govern contra la violència de gènere.

Els fets han tingut lloc aquest dilluns a la mitjanit en un habitatge de la carretera d'El Visillo, on han trobat els cossos sense vida dels dos. A l'espera del resultat de l'autòpsia, tot apunta al fet que l'home ha matat la seua dona amb una escopeta i després s'ha suïcidat, ha informat la Guàrdia Civil.

Segons ha informat el delegat del govern espanyol a Andalusia, Pedro Fernández, en l'habitatge es van registrar tres detonacions que van alarmar el veïnat i que van mobilitzar un dels quatre fills de la parella i la Guàrdia Civil.

Un dels tres tirs va impactar en una paret de l'habitatge, un altre va provocar la mort de la dona i la tercera bala va impactar en l’abdomen de l'home, en el que sembla un tir amb la intenció de suïcidar-se.

L'alcaldessa d’Albuñol, María José Sánchez, ha indicat que l’Ajuntament ha suspés les festes patronals i decretarà tres dies de dol per l’assassinat de la seua veïna. Aquesta mesura servirà per a traslladar el condol a familiars i amics, ha explicat.

La víctima havia iniciat els tràmits de separació

Pedro Fernández ha contat en ser preguntat pels periodistes que l'autòpsia dels dos cossos es farà aquest dimarts i tant això com la seqüenciació dels tirs serà determinant per a confirmar si es tracta o no d’un crim masclista. 

Fernández ha confirmat que la dona assassinada estava immersa en una possible separació i que serà la Delegació del Govern contra la violència de gènere la que determine, com apunten "molts indicis", si es tracta d'un nou cas de violència masclista.

També et pot interessar

stats