Dos ferits en un accident que interromp la circulació de trens entre Cullera i Tavernes de la Valldigna

Les dues persones que ocupaven el vehicle han sigut assistides pels serveis sanitaris i traslladades a l'Hospital de la Ribera

Tren accidentat
Tren accidentat / Consorci de Bombers de València

Un accident en què s'ha vist implicat un vehicle “en un punt no autoritzat” ha obligat a interrompre poc abans de les 19.30 hores la circulació del servei de Rodalies entre València i Gandia a causa de la intercepció d'un cotxe en el tram entre Cullera (Ribera Baixa) i Tavernes de la Valldigna (Safor), concretament a l'altura del poliesportiu La Partideta (Cullera), segons ha informat el servei de Rodalies i Adif a través dels seus comptes de Twitter. Les dues persones que ocupaven el vehicle, de 21 i 23 anys, han sigut assistides pels serveis sanitaris i traslladades a l'Hospital de la Ribera d'Alzira (Ribera Alta), mentre que les que viatjaven en el tren no han patit danys. Un d'ells presenta politraumatisme i el segon, ferides en els ulls, segons ha detallat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Vehicle accidentat
Vehicle accidentat / Consorci de Bombers de València

El Consorci Provincial de Bombers de València ha rebut avís de l'accident a les 18:57 hores i han enviat el lloc dels fets dues dotacions del parc de bombers de Cullera i un sergent del parc de Gandia. A l'arribada dels efectius, les dues persones que anaven en el vehicle accidentat estaven ferides, però fora del cotxe, així que no han necessitat excarceració.

Per la seua banda, el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) de la Generalitat ha rebut l'avís de l'accident a les 19:00 hores i ha enviat una ambulància de Servei Mèdic d’Atenció d’Urgències (SAMU) i una altra de Suport Vital Bàsic (SVB), que han atés les dues persones ferides i les han traslladades a l'Hospital de la Ribera d'Alzira.

A causa de la intercepció a la via entre Cullera i Tavernes, els trens procedents de l’estació València Nord finalitzen el recorregut a Cullera, mentre que els que surten de Gandia (Safor) l’acaben a Tavernes. S’ha establit un servei alternatiu per carretera entre Tavernes i Cullera. 

Estem treballant per a ampliar aquesta informació

També et pot interessar

stats