Ingressen a l'Hospital d'Elda un jove de 19 anys enganxat per un bou a Monòver

També ha resultat ferida una cavallista aquest dissabte en patir contusions en l'entrada de bous i cavalls de Sogorb

Imatges de l'enganxada d'un bou durant un acte taurí a Monòver

Un jove de 19 anys continua ingressat en planta a l'Hospital General d'Elda (Vinalopó Mitjà) després d'haver patit una enganxada aquest divendres durant els actes taurins de Monòver.

En baixar d'unes escales, el bou va pegar cornades insistentment al jove, que va quedar estés a terra fins que el van poder traure de Les Moreres, l'antic camp de futbol del municipi.

Segons ha comunicat l'Associació Cultural Taurina El Bouet de Monòver a les xarxes socials, la víctima, veí de Novelda, presenta contusions i punts de sutura, però està en bones condicions.

Tot apunta al fet que el jove tenia poca experiència en aquests actes taurins, ja que va córrer en línia recta davant del bou. Aquesta estratègia, tal com diuen els experts, mai s'ha de fer en aquests casos, sinó que s'ha d'intentar esquivar-lo.

Ferida una cavallista en l'entrada de bous i cavalls de Sogorb

Una cavallista ha resultat ferida aquest dissabte en patir contusions en la sisena entrada de bous i cavalls de Sogorb (Alt Palància) quan, durant l'acte, un dels bous ha tocat un cavall i la dona que anava al damunt ha caigut a terra.

La dona ha patit contusions "sense més conseqüències" i el cavall no ha necessitat intervenció veterinària.

També et pot interessar

stats