La indignació per la sentència de La Manada s'estén per tot Espanya

Col·lectius i associacions feministes convoquen concentracions a les principals ciutats de la Comunitat Valenciana.

Centenars de persones es manifesten a les portes de l'Audiència de Navarra

A Navarra, aquest dijous de matí centenars de persones han acudit a les portes de l'Audiència, on s'han manifestat al crit de “No és abús, és violació” durant els moments previs i immediatament posteriors a la lectura de la sentència condemnatòria a 9 anys de presó per un delicte d'abús sexual continuat.

València, Castelló, Alacant, Elx, Alzira, Borriana, Alcoi... Ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana han sigut l'escenari de protestes contra la sentència del juí de La Manada. A València la convocatòria era a les 19.00 h davant de l'Ajuntament i a les 20.00 h a les portes de la Delegació de Govern; a Alacant, les protestes també s'han traslladat des de l'Ajuntament, a les 19.00 h, fins a l'Audiència Provincial, a les 20.00 h; i, a Castelló, Requena i Vila-real la protesta ha sigut a les 20.00 h a les portes de l'Ajuntament.

La fiscalia sol·licitava 22 anys i 10 mesos de presó per a cadascun dels cinc joves sevillans integrants del grup La Manada i una indemnització de 100.000 euros per a la víctima.

Centenars de persones es concentren a València per a manifestar la seua indignació / Elena Puig 

També et pot interessar

stats