Incautades a Benaguassil 6.300 peces de roba falsificada per valor de 740.000 euros

La Guàrdia Civil investiga onze persones per diversos delictes contra la propietat intel·lectual

Una imatge de la roba incautada a Benaguasil
Una imatge de la roba incautada a Benaguasil / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de València investiga onze persones per la comissió de diversos delictes contra la propietat industrial en el mercat ambulant dels diumenges de Benaguasil, al Camp de Túria. En l'operació s'han confiscat més de 6.300 peces de roba valorades en 740.050 euros.

Els agents de la Guàrdia Civil han dut a terme una laboriosa pperació pròpia amb el suport dels representants de les marques, en el marc de lluita contra els delictes contra la propietat intel·lectual, en el mercat ambulant dels diumenges de Benaguasil. La Guàrdia Civil ha explicat en un comunicat que la confiscació de roba es va realitzar arran de diferents inspeccions fiscals realitzades en la zona ocupada per manters. Alguns d'aquests van abandonar la mercaderia, que es va confirmar després que era falsificada.

Entre les persones investigades hi ha l'administrador únic de l'empresa que gestiona el citat mercat i personal laboral d'aquest. Els investigats són nou homes i dues dones: dos de nacionalitat espanyola, tres del Marroc, cinc del Senegal i un de Bolívia, d'edats compreses entre els 26 i els 55 anys.

Entre la roba requisada hi ha 3.285 samarretes, 1.699 parells de sabatilles, 318 bosses i renyoneres, 854 peces de vestir de diferent format (roba interior, equipaments esportius, etc.) i 150 pantalons, sempre segons les mencionades fonts.

El material aprehés ha quedat a la disposició del jutjat de primera instància i instrucció número 7 de Llíria.

També et pot interessar

stats