Imputen els delictes d’amenaces i maltractament familiar a l’home que tancava la dona a casa

La jutgessa també li atribueix un segrest i li imposa una orde d’allunyament. 

Seu de la Ciutat de la Justícia de València, en una imatge d'arxiu
Seu de la Ciutat de la Justícia de València, en una imatge d'arxiu / Europa Press

L’home que deixava la dona tancada la vivenda que compartien a València quan ell estava absent ha quedat en llibertat, però no podrà acostar-se a la seua esposa. La jutgessa de Violència contra la Dona li ha imposat una orde d’allunyament, a més dels càrrecs per delicte contra la llibertat de les persones, amenaces i maltractaments en l'àmbit familiar.

 

La jutgessa va escoltar aquest dimecres de vesprada la declaració de l’acusat, de nacionalitat pakistanesa i detingut després que la dona, de 35 anys, també procedent del país asiàtic, fora rescatada del pis on quedava retinguda. 

 

L’home, de 49 anys i que treballava com a cuiner en un restaurant, li impedia eixir al carrer sense ell, per això la vivenda quedava tancada amb diversos forrellats quan ell se’n anava a treballar. 

 

La dona va denunciar que, des de feia quatre mesos, només podia eixir de l'habitatge en companyia de l'imputat, qui a més, segons la seua denúncia, l’havia colpejada i amenaçada, segons informa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

 

El detingut va quedar en llibertat amb els càrrecs citats i una orde d'allunyament i té prohibit comunicar-se amb la dona mentre s'investiguen els fets.

 

També et pot interessar

stats