Identificats quatre menors com a autors de l'agressió LGTBI-fòbica a una jove de Sant Vicent del Raspeig

La Guàrdia Civil responsabilitza els joves, d'entre onze i tretze anys, de la pallissa a una xica de quinze anys amb crits de "maricona", "transsexual" i "transformer"

Captures de les imatges que la víctima va penjar en el seu compte d'Instagram
Captures de les imatges que la víctima va penjar en el seu compte d'Instagram / À Punt NTC

La Guàrdia Civil ha identificat quatre menors d'entre onze i tretze anys com a presumptes autors de l'agressió LGTBi-fòbica a una xica de 15 anys en una urbanització de Sant Vicent del Raspeig (Alacantí), segons han confirmat a À Punt fonts de la investigació.

La víctima va denunciar el cas fa un parell de setmanes al seu compte d'Instagram, on va explicar que un grup de joves la va perseguir fins a una urbanització privada i li van trencar el nas en una pallissa entre crits de "maricona", "transsexual" o "transformer". Acompanyant el relat, va afegir imatges de les lesions que li van causar al rostre.

El cos armat ha posat les diligències en coneixement de la Fiscalia de Menors que, segons avança el diari Información, traslladarà l'expedient a la direcció territorial de Benestar Social perquè active les mesures de seguiment i intervenció corresponents. La curta edat dels sospitosos els fa inimputables i només contempla actuacions de caràcter social.

Els investigadors consideren aquests quatre joves com els autors materials de la pallissa, si bé assumeixen que hi havia més menors en el grup que va assetjar la víctima, com aquesta va denunciar a les xarxes socials.

La xica relatava que inicialment va decidir ignorar-los, ja que estava malacostumada a patir insults d'aquest tipus per la seua forma de vestir i el fet de portar el cabell curt. Tanmateix, els presumptes agressors la perseguiren fins a la urbanització privada, botant la tanca del recinte. La víctima explicava que va plantar-los cara quan intentaren furtar-li el patinet a la seua nóvia, una reacció a la qual respongueren amb colps.

També et pot interessar