Una menor denuncia en les xarxes una agressió LGTBI-fòbica a Sant Vicent del Raspeig

Un grup nombrós de menors la van apallissar amb crits de "maricona", "transexual" i "transformer"

Una xiqueta pateix una agressió homòfoba
Una xiqueta pateix una agressió homòfoba / Instagram

Una menor de 15 anys ha denunciat en les seues xarxes socials una agressió LGTBI-fòbica a Sant Vicent del Raspeig (l'Alacantí) per part d'un nombrós grup de joves que botaren la tanca d'una urbanització privada per a colpejar-la amb crits de "maricona", "transsexual" o "transformer".

Segons ha explicat en un escrit, la víctima es trobava amb un grup d'amigues dins d'una urbanització privada quan, des de fora, una desena de menors van començar amb una primera agressió verbal. Inicialment, la menor, tal com relata, va decidir no fer cas pensant que així la "deixarien en pau".

Lluny de desistir, un dels agressors va botar la tanca, va poder obrir la porta des de dins i deixà passar la resta del grup dins de la urbanització privada.

"Va empitjorar quan un d'ells volia furtar-li el patinet elèctric a la meua nóvia", ha assenyalat la víctima. Un grup de cinc o sis menors, ha contat, la van colpejar a la cara provocant-li les ferides que es mostren en la seua publicació.

Aquesta agressió, segons ha narrat Edurne, està motivada per la seua forma de vestir i per portar el cabell curt.

Testimoni d'una xiqueta víctima d'una agressió homòfoba
Testimoni d'una xiqueta víctima d'una agressió homòfoba / Instagram

Consultat per À Punt, el president del col·lectiu LGTBI Diversitat d'Alacant, Toño Abad, ha condemnat "rotundament" l'agressió a Sant Vicent del Raspeig i s'ha mostrat "preocupat per l'edat dels agressors en un moment en el qual cada vegada són més habituals els discursos d'odi".

També et pot interessar

stats