Huit detinguts a Lugo i Mallorca per agressions sexuals a xiques

Sis dels joves són turistes, als quals han arrestat per presumptament haver violat en grup una jove en un hotel de Magaluf i gravar-ho amb el mòbil

Sis dels huit detinguts van ser arrestats a la localitat mallorquina de Magaluf, on suposadament van violar una jove en l'habitació d'un hotel
Sis dels huit detinguts van ser arrestats a la localitat mallorquina de Magaluf, on suposadament van violar una jove a l'habitació d'un hotel / À Punt NTC

Huit joves han sigut detinguts en dues localitats espanyoles amb poques hores de diferències per haver agredit sexualment diverses xiques. La policia ha arrestat dos joves, de dèsset i díhuit anys, a Monforte de Lemos (Lugo) per violar, suposadament, dues xiques de les mateixes edats durant les festes patronals. Sis joves més, de vora vint anys, ja han ingressat en presó després de ser detinguts per, suposadament, haver comés una violació grupal a una jove en un hotel de Magaluf (Mallorca).

Pel que fa als dos detinguts a Galícia, les dues agressions sexuals van passar durant la matinada de dimarts. Els dos arrestats van coincidir amb les suposades víctimes en un establiment d'oci nocturn de la localitat. Les joves van denunciar els fets en ser ateses en el Servei d'Urgències de l’hospital. Poc després, els agents de la Policia Nacional van detindre els dos joves.

Dues violacions grupals en un mes

Respecte a l’altra presumpta violació que s’ha conegut en les últimes hores a l'illa de Mallorca, i que suposadament van cometre sis turistes a una jove i que, a més, van gravar amb el mòbil, ja estan en la presó.

Aquests fets han passat just un mes després de l'última violació grupal que va tindre lloc a l'illa, quan sis turistes, també de vora vint anys, van quedar detinguts en un hotel de la platja de Palma acusats de violar una jove compatriota.

Un dels detinguts va mantindre relacions sexuals consentides amb la jove després de conéixer-la a la platja, però després van arribar els seus cinc amics a l'habitació on estaven i alguns d'ells presumptament la van violar, mentre que els altres van consentir l'agressió.

També et pot interessar

stats