Els hotels valencians pengen el cartell de complet durant la Mitja Marató de València

Segons els càlculs de la restauració i el comerç, aquest cap de setmana s’han gastat a València vora cinc milions d'euros

Els participants de la Mitja Marató de València arriben a la zona de meta / À Punt NTC

La ciutat de València ha acollit aquest diumenge la Mitja Marató, que ha ajudat la patronal hotelera i la restauració a recuperar l’activitat a nivells d’abans de la pandèmia. Segons els organitzadors, el 42% de la despesa dels visitants s’ha destinat a bars, restaurants i hotels. 

Vicente Pizcueta, portaveu de la coordinadora de restauració i oci de la Comunitat Valenciana, ha assegurat a À Punt Notícies que aquesta celebració, juntament amb el pròxim pont de Tots Sants, ha sigut un gran impuls econòmic per al sector.

La planta hotelera, que ja funciona al cent per cent a la capital del Túria, ha penjat el cartell de complet i les botigues més menudes han aprofitat per a obrir un diumenge, de manera que les persones visitants pogueren fer les compres. Segons els càlculs que ha fet la restauració i el comerç, aquest cap de setmana s’han gastat al Cap i Casal vora cinc milions d'euros.

El sector treballa amb la mirada posada en el 2022, que es quan preveu recuperar la facturació d'abans de la pandèmia.

També et pot interessar

stats