És hora ja de fer ja el canvi d’armari?

La diferència de temperatura entre les mínimes i els valors màxims obliga moltes persones a vestir-se amb capes amb roba d’estiu i d’hivern

La diferència entre temperatures mínimes i màximes obliga molts a fer el canvi d'armari / À Punt NTC

Durant els últims dies de canvis tan bruscos de temperatura, la ciutadania s’ha fet sovint aquesta pregunta: quina roba ens posem per a eixir al carrer? L'estiu s'ha acabat, però les temperatures oscil·len entre mínimes per sota dels 16-18 graus i valors pròxims als 25-30 graus.

La conseqüència és que no sabem com vestir-nos. Al carrer, trobem de tot: mànega curta amb jaqueta, mànega llarga i tirants, botes i sabates. Les capes, com les d’una ceba, són clau en l’armari durant la tardor. Les hores càlides del migdia donen pas a una vesprada cada vegada amb temperatures més baixes, amb masses d’aire fredes i més sensació de frescor.

Aleshores, què fem amb l'armari? Moltes persones es resisteixen a fer el canvi d’armari i d’altres, previsores, han tret ja la roba d’hivern. Alguns encara aguanten la sandàlia, però a poc a poc haurem de donar per acabada la temporada d’estiu.

També et pot interessar

stats