Dos homes moren ofegats en sols unes hores de diferència a València i Vilamarxant

La primera víctima, de 60 anys, va morir en la platja del Cabanyal, mentre que la segona va faltar en una piscina privada de Vilamarxant

La platja del Cabanyal, on va morir el primer dels homes per ofegament aquest dimarts
La platja del Cabanyal, on va morir el primer dels homes per ofegament aquest dimarts / À Punt NTC

Tràgica jornada en aigües valencianes. Aquest dimarts, en a penes cinc hores de diferència, van morir dues persones ofegades: un home en la platja del Cabanyal i un altre en una piscina privada d’un xalet de Vilamarxant (Camp de Túria), segons han confirmat fonts del Centre d’Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

En el primer cas, el de la platja del Cabanyal, va morir un home d’uns 60 anys, al qual van traure de l’aigua, inconscient, vora la una del migdia. La víctima va rebre una primera assistència dels serveis de la Creu Roja, però posteriorment, quan va arribar una ambulància Samu, els intents de reanimació cardiopulmonar i d’estabilització van ser infructuosos.

Unes hores més tard, cap a les sis i mitja de la vesprada, els serveis d’emergència van rebre un altre avís que els advertia que un home estava en el fons d’una piscina d’un xalet de Vilamarxant. En arribar la Samu i els serveis mèdics, només van poder confirmar la defunció de l’home, de 91 anys, com apunten des del Cicu.

En els dos casos, segons les mateixes fonts, l'autòpsia judicial revelarà les causes dels ofegaments.

També et pot interessar

stats