La Guàrdia Civil localitza 26 fardells d'haixix surant en la mar al Pilar de la Foradada

El pes de cada fardell rondaria els 40 quilos, per la qual cosa el total de la droga confiscada ascendiria a 1.040 quilograms aproximadament

Confiscació de fardells de droga en la mar
Confiscació de fardells de droga en la mar / Europa Press

La Guàrdia Civil d'Alacant ha localitzat vint-i-sis fardells d'haixix surant en la mar, després de rebre un avís, amb un pes de més d'una tona de droga en total.

La troballa es va produir la vesprada del 9 d'abril, a unes 40 milles de la costa en el límit sud de la província al Pilar de la Foradada, informa l'institut armat.

En concret, el servei marítim provincial de la Benemèrita va rebre un avís de la presència d'elements surant en la mar, en una zona a 40 milles de la costa.

Quan els agents de la patrullera Río Guadiaro van acudir a aquest punt, van fer un rastreig minuciós i van poder localitzar fins a 26 fardells d'haixix.

Segons les primeres estimacions, el pes de cada fardell rondaria els 40 quilos, per la qual cosa el total de la droga confiscada ascendiria a 1.040 quilograms aproximadament.

L'haixix es va remetre per a analitzar-lo al laboratori de l'àrea de Sanitat de la subdelegació de govern espanyol d'Alacant, mentre les diligències es van traslladar al jutjat d'instrucció de guàrdia.

La investigació continua oberta per a esbrinar l'origen dels fardells i identificar-ne als responsables. En els últims mesos s'han trobat altres embalums de droga en la mar, procedents d'embarcacions que intenten introduir la droga en la Península i que a vegades perden mercaderia de manera accidental o quan se senten perseguits.

També et pot interessar

stats