La Guàrdia Civil investiga la mort violenta d'una dona a Roquetas de Mar, Almeria

El cas està sota secret de sumari i les forces de l'orde treballen per a determinar l'autoria i les circumstàncies de l'homicidi

Una patrulla de la Guàrdia Civil, en una imatge d'arxiu
Una patrulla de la Guàrdia Civil, en una imatge d'arxiu / Europa Press

La Guàrdia Civil investiga la mort violenta d'una dona entre 25 i 30 anys ocorreguda la matinada d'aquest diumenge en el municipi de Roquetas de Mar, a la província d'Almeria. Fonts de la comandància provincial informat a Efe que la Policia Judicial manté en marxa una investigació sobre el cas i que l'autoritat judicial n'ha decretat el secret del sumari.

Segons ha indicat un portaveu del 112 d'Andalusia, sobre les 00:13 hores del diumenge es van rebre diversos avisos que sol·licitaven ajuda per a una dona al carrer de Pintor Rosales de Roquetas de Mar. Alguns testimonis que avança el diari regional Ideal asseguren que van veure un home que va colpejar el cap de la víctima amb una pedra. Fonts pròximes a la investigació, en canvi, apunten que s'hauria utilitzat una arma de foc. 

Fins al lloc dels fets van ser mobilitzats efectius de la Policia Local i l'Empresa Pública d'Emergències Sanitàries (EPES) 061, que va enviar una UVI Mòbil per a atendre la dona, però no van poder salvar-la.

La Guàrdia Civil busca el presumpte agressor, que va fugir. Des de la comandància d'Almeria informen que les actuacions per a aclarir l'autoria i circumstàncies de l'homicidi "estan molt vives" i encara no s'ha produït cap detenció. 

També et pot interessar

stats