La Guàrdia Civil investiga l'incendi mortal en un garatge d'Alboraia

L'Ajuntament revisa les instal·lacions cremades en què ha mort una dona per a adoptar les mesures de seguretat necessàries

Dos dels vehicles afectats per l'incendi a Alboraia
Imatges cedides pels veïns i veïnes afectats per l'incendi a Alboraia / À Punt NTC

Efectius de la Guàrdia Civil investiguen aquest dilluns les causes que originaren l'incendi declarat en un garatge d'Alboraia la vespra, en què va morir una dona i altre home va resultar ferit. Ho ha avançat la delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, preguntada pels periodistes sobre si el succés s'hauria originat arran d'un incendi de contenidors al carrer.

Bernabé, després de transmetre les condolences per aquest "accident terrible", ha explicat que va parlar diumenge tant amb l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, com amb els agents que estigueren de vesprada amb el veïnat i la família. "Ha sigut una lamentable pèrdua per a un home i unes filles que ploraven la mort d'aquesta dona i aquesta mare", ha manifestat. La representant del govern espanyol ha subratllat també que "sens dubte" la Guàrdia Civil continua investigant les causes.

Els bombers van rebre l'avís que s'havia iniciat el foc en un edifici de l'avinguda de les Corts Valencianes d'Alboraia al voltant de les 16:15 hores de diumenge. La finca va ser desallotjada mentre les flames, que generaren una gran fumeguera, cremaren dos vehicles i s'estengueren per totes les instal·lacions.

Després d'extingir-les unes dues hores després, els bombers localitzaren la dona morta i un home ferit. Aquest va rebre assistència sanitària i continua ingressat a l'Hospital Clínic de València estable dins la gravetat, segons han informat fonts sanitàries.

La Policia Local d'Alboraia va avançar l'obertura de diligències judicials per a investigar les causes del sinistre. L'Ajuntament ha confirmat que els serveis municipals han revisat l'edifici afectat, ubicat en l'illa dels carrers de l'Alqueria del Rellam, avinguda de les Corts Valencianes i Rei en Jaume, per a adoptar les mesures de seguretat necessàries.

També et pot interessar

stats