La Guàrdia Civil investiga l'incendi de dos cotxes a Almenara que s'ha estés a dues vivendes

Les flames i el fum han obligat aquesta matinada a rescatar dues dones i els mitjans sanitaris n'han atés una per inhalació de fum i un atac de nervis

L'incendi ha afectat a dues vehicles i una vienda d'Almenara
L'incendi ha afectat dues vehicles i una vivenda d'Almenara / Twitter: @BombersDipcas

A Almenara, a la Plana Baixa, la Guàrdia Civil investiga l'incendi aquesta matinada de dos cotxes que s'ha estés a dues vivendes.

Les flames i el fum han obligat a rescatar dues dones i els mitjans sanitaris n'han atés una per inhalació de fum i un atac de nervis.

El foc ha cremat totalment un dels vehicles i també ha ennegrit una de les façanes.

L'incendi, en l'extinció del qual han participat bombers del parc de la Plana Baixa, també ha afectat el cablejat elèctric.

Aquest és el segon incendi que pateix Almenara en pocs dies. Recentment i també de matinada es van cremar dos barets de platja en un incendi intencionat. El foc se'n va produir després que algú arruixara les instal·lacions amb gasolina i hi calara foc. Els dos presumptes autors van resultar ferits i van ser detinguts posteriorment.

El Xiringuito El Xato i la Gelateria de Paqui estan a la zona de la platja de Casablanca i han quedat totalment cremats. Es tracta dels dos establiments més característics de la platja d'Almenara i després de l'incident, moltes famílies han perdut el seu lloc de treball.

També et pot interessar

stats