La Guàrdia Civil busca un pres fugat de Picassent durant un trasllat a l'hospital

L’home va trencar la finestra de l'ambulància i va aconseguir desemmanillar-se i pujar a un taxi.

Façana de l'Hospital General de València
Façana de l'Hospital General de València / À Punt

La Guàrdia Civil de València ha posat en marxa un operatiu especial de cerca per a localitzar un pres que es va escapar aquest diumenge de l'interior de l'ambulància que el traslladava des de la presó de Picassent a l'Hospital General de València. El subdelegat del govern espanyol a València ha confirmat que el dispositiu continua en marxa i s'ha mostrat convençut que l'home, de 36 anys, tornarà a estar entre reixes prompte.

La fugida va tindre lloc vora les dotze i mitja en els voltants de l'Hospital General de València. El pres va dir que havia begut lleixiu i així va aconseguir que el portaren a l’hospital. Quan l’ambulància estava a punt de parar davant la porta d’urgències, va trencar a patades la porta lateral dreta i va fugir corrent. També va aconseguir llevar-se les manilles i se sap que va poder agafar un taxi.

Fonts d'Institucions Penitenciàries han informat que l'intern va ingressar preventivament a la presó de Picassent el passat 20 de novembre i es trobava en quarantena sanitària per ser un reclús nou. Els agents han escorcollat les cases dels familiars de l’home i de l’exparella, de la qual té una orde d’allunyament. Les forces de seguretat busquen el fugitiu des de diumenge a primera hora, quan es va produir la fugida, però encara no l’han localitzat.

També et pot interessar

stats