Tres morts i tres ferits en un tiroteig a Ciudad Real

Un home ha disparat amb un rifle contra els cotxes que circulaven per la CR-4116 i després s'ha atrinxerat. Han mort l'autor dels tirs, un policia local d'Argamasilla de Calatrava i un tractorista

Agents de la Guàrdia Civil en el lloc del tiroteig
Agents de la Guàrdia Civil en el lloc del tiroteig / Jesus Monroy (Efe)

Tres persones han mort i tres han resultat ferides en el tiroteig que perpetrat aquest dimecres als afores d'Argamasilla de Calatrava (Ciudad Real), segons han informat fonts de la Guàrdia Civil.

Han mort l'autor dels trets, un agent de la Policia Local d'Argamasilla de Calatrava i un tractorista que feia labors agrícoles en els voltants. A més, hi ha tres ferits, un agent de la Guàrdia Civil, un altre policia local i el pare de l'agressor, de 81 anys. Tots ells ha sigut traslladats a l'Hospital de Puertollano.

El pare de l'agressor pateix ferides lleus al cap i contusions, i es troba en observació, conscient i fora de perill. L'agent de la Guàrdia Civil ha patit una ferida per arma de foc en una cama, per la qual cosa ha de ser intervingut, i es troba conscient i sense risc vital. El tercer ferit, un agent d'Argamasilla de Calatrava, ha rebut un tret a l'abdomen i també serà operat, si bé es troba fora de perill.

El tiroteig s'ha produït a les 10:30 hores després d'una discussió familiar entre l'agressor i el seu pare en un xalet situat als afores d'Argamasilla de Calatrava i al peu de la carretera CR-4116. En aquesta casa s'ha atrinxerat l'home de 50 anys i ha començat a disparar a tot el que passava per la zona.

Fins al lloc del succés, s'ha desplaçat un negociador de la Guàrdia Civil per a intentar resoldre la situació, encara que finalment l'home ha sigut abatut.

També et pot interessar

stats