Les grans superfícies comercials obrin durant els festius de Setmana Santa a les zones més turístiques

S'espera una afluència de més de dos milions de persones a les botigues de la Comunitat Valenciana

Els centres comercials passarn dilluns a permetre un 75% de l'aforament
Els centres comercials obrin els principals festius de Setmana Santa / À Punt NTC

Els comerços de les grans superfícies d'Alacant, Castelló i València obrin amb caràcter general en les dates assenyalades de la Setmana Santa, com el divendres 29 i el diumenge 31 de març. A més, el diumenge 7 d'abril obrin també en les zones considerades de gran afluència turística estacional i anual de les províncies de València i Alacant. Els centres han recomanat els clients que consulten els horaris d'obertura de cada botiga en la seua pàgina web.

El portaveu de l'Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (Anged), Joaquín Cerveró, ha assegurat que l'obertura del passat 24 de març "va ser un èxit" i esperen que la d'aquests dies també "supere les xifres previstes". Segons Cerveró, l'estimació de visites d'aquests deu dies indica que més de dos milions de persones hauran passat per les botigues de la Comunitat Valenciana, la qual cosa superaria les dades del 2023.

Els motius, apunten des d'Anged, són l'arribada del bon temps, les perspectives del turisme, la necessitat d'adequar els segons habitatges per Setmana Santa i Pasqua, així com la relació qualitat-preu de les col·leccions de moda, el que els fa preveure "una bona campanya" a les seues botigues.

També et pot interessar

stats