València aconseguirà una ocupació mitjana del 76% per Setmana Santa

El pic més alt es registrarà el Divendres Sant, amb el 86%, i dissabte, amb el 82%, segons el sondeig fet per la Fundació Visit València en la planta hotelera

Ja ha començat la Setmana Santa Marinera dels Poblats Marítims de València, una festa d'Interés Turístic Nacional
Ja ha començat la Setmana Santa Marinera dels Poblats Marítims de València, una festa d'interés turístic nacional / Facebook: AjuntamentVLC

València registrarà una ocupació mitjana del 76% entre el 27 i 31 de març, amb el pic més alt el Divendres Sant, amb el 86%, i el dissabte 30, amb el 82%. Així es desprén del sondeig realitzat per la Fundació Visit València en la planta hotelera de la ciutat, que reflecteix també un increment en el preu mitjà dels hotels, que aquests dies se situa en 173 euros.

La regidora de Turisme, Innovació, Ocupació i Emprenedoria, Paula Llobet, ha valorat aquestes dades, que al seu judici indiquen que el turisme a València està consolidat i és un important motor econòmic local.

Així mateix, ha apuntat que els resultats poden incrementar-se amb les reserves d'última hora. Segons les dades de Visit València s'ha produït un important augment de l'interés per volar a València durant les dates de Setmana Santa en comparació amb l'any passat, i s'ha passat de 870.000 cerques aèries a més d'un milió, un increment del 20%.

Entre el 24 de març i l'1 d'abril, l'aeroport de València rebrà més de 800 avions, amb una capacitat de 130.000 seients disponibles. Més del 30% de les arribades seran des d'aeroports espanyols, seguits d'Itàlia, França i el Regne Unit.

L'aeroport de València: 30 aerolínies que connecten amb 102 aeroports

Més enllà dels resultats de Setmana Santa, la temporada de vols primavera-estiu ja ha començat a l'aeroport de València, amb un total de trenta aerolínies que connecten la ciutat amb 102 aeroports en 28 mercats diferents.

Això suposa un augment significatiu en comparació amb l'any passat, amb novetats com les de Birmingham, Sofia, Verona, Lamezia, Wroclaw i Varsòvia (Ryanair); Tirana, Gdansk i Budapest (Wizz Air); Praga (Eurowings); la Palma i Funchal-Madeira (Air Nostrum); Copenhaguen (Norwegian) o Verona (Volotea).

Creixement sostingut i sostenible

Llobet ha volgut recalcar l'interés del consistori perquè el creixement turístic de la ciutat siga sostingut però també sostenible. "Per això des de la Fundació Visit València es treballa per a desestacionalitzar i donar suport a la redistribució dels fluxos de visitants a la ciutat. Amb aquest objectiu "s'obrirà ja l'Oficina de la Platja fins al cap de l'estiu", ha postil·lat.

Situada en el passeig de Neptú, al costat de l'Hotel Balneari les Arenes, l'oficina estarà oberta al públic en horari ininterromput des de les 10:00 fins a les 15:00 hores del 29 de març al 7 d'abril, a excepció del dilluns 1. A partir d'ací obrirà tots els caps de setmana de primavera i de forma continuada a l'estiu, fins al 15 de setembre.

També et pot interessar

stats