Darias confirma la fi de la mascareta en el transport: serà el dimecres 8 de febrer

La ministra de Sanitat ha anunciat que el seu ús ja no haurà de ser obligatori

Dona amb mascareta en l'andana del metro
Dona amb mascareta en l'andana del metro / Eduardo Parra (Europa Press)

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha anunciat aquest dimecres que durà al Consell de Ministres del pròxim dimarts 7 de febrer la fi de l'obligatorietat de les mascaretes en el transport públic. Per tant, la seua aplicació entraria en vigor previsiblement un dia després, dimecres 8 de febrer, quan la norma es publique en el BOE.

La decisió que ha concretat Darias ja havia sigut avançada per la portaveu del Govern d'Espanya, Isabel Rodríguez. I és que, poc abans, Rodríguez ha confirmat que l'executiu està estudiant l'impacte de les mesures per a controlar l'accés de viatgers des de la Xina per a acabar de prendre la decisió de retirar l'obligatorietat de portar mascareta en el transport públic.

En entrevista amb CMMedia recollida per Europa Press, ha aprofundit en el fet que el govern i la societat ja han fet "diferents passos" per a "recuperar la normalitat".

Amb tot, la ponència d'alertes "ha treballat en aquest temps" pendent de l'evolució després de les noves normes adoptades al desembre davant del repunt de casos al país asiàtic.

També et pot interessar

stats