Dos gossos que anaven solts i sense morrió en maten un tercer a la Canyada

Un dels animals atacants és un Standford americà, raça considerada potencialment perillosa

La policia local de Paterna en una foto d'arxiu / Ajuntament de Paterna

Una gossa de raça Yorkshire ha mort aquest divendres després de ser atacada per altres dos cans que no anaven nugats ni tenien morrió a la Canyada de Paterna (Horta Nord). Els fets tingueren lloc a les set de la vesprada el passat dijous, quan l’animal anava de passeig amb l’ama. L'animal va ser atacat per dos gossos, un de raça labrador i un Standford americà, raça considerada potencialment perillosa.

Abans de l'agressió, els gossos anaven solts per la zona i van ser vistos per una parella que va telefonar la policia i va romandre amb ells a l'espera dels agents. Tot i això, els cans van aconseguir escapar i van atacar una altra gossa que passejava amb la seua cuidadora. La parella va tractar de separar els animals, al mateix temps que va auxiliar la dona i la seua mascota. La gossa ferida va ser traslladada a l'hospital veterinari del polígon de Tàctica, on va entrar en parada cardíaca i va morir durant la nit.

A l'arribada dels agents al lloc dels fets, es van trobar únicament amb els dos gossos que havien atacat el Yorkshire i van interposar una sanció lleu al seu propietari per haver-los deixat solts.

Segons han confirmat tant des de l'entorn familiar com fonts municipals, després de la defunció de la gossa, el responsable del labrador i l'Stanford americà i la cuidadora del Yorkshire han sigut citats a declarar aquest dissabte a la comissaria de la Policia Local.

També et pot interessar

stats