Godella aprova el polèmic PAI de la Torreta del Pirata, on es projecten 450 vivendes

L'equip de govern diu que, si fora per ells, mai s'hauria tirat avant aquesta actuació, però que es veuen obligats a fer-ho perquè oposar-se suposaria la fallida econòmica de l'ajuntament

PAI a Godella

L'Ajuntament de Godella, governat per PSPV i Compromís, ha aprovat aquest dijous en un ple extraordinari el PAI conegut com de l'entorn de la Torreta del Pirata, un paratge natural on es projecten 450 vivendes en quinze hectàrees de bosc. És un projecte que es remunta a l'any 2000 i afecta l'últim pulmó verd de Godella.

L'equip de govern diu que, si fora per ells mai, no s'hauria tirat avant aquesta actuació, però que es veuen obligats a fer-ho perquè oposar-se suposaria la fallida econòmica de l'ajuntament. La plataforma d'afectats i afectades lamenta el que considera una destrucció del paratge natural i es queixa que no se'ls ha fet cas a les al·legacions ni a les firmes que han arreplegat. El saló de plens estava ple de gom a gom.

A Godella, aquesta vesprada, afectats i afectades pel PAI s'han concentrat a la porta de l'Ajuntament on el ple municipal d'aquesta localitat de l'Horta Nord acabava d'aprovar aquest polèmic projecte d'actuació.

També et pot interessar

stats