Salvem la Torreta presenta 3.500 firmes contra el PAI que projecta 450 vivendes en aquest paratge de Godella

Grups de veïns han protestat aquest dijous davant l'ajuntament perquè la junta de govern local preveu aprovar el projecte

Pai Torreta Godella

L'Associació de Veïns Salvem la Torreta del Pirata ha presentat aquest dijous de matí un total de 3.500 firmes contra el PAI que projecta l'Ajuntament de Godella (Horta Nord) en aquest paratge natural. El col·lectiu veïnal ha recollit les firmes durant els últims tres mesos i ha aconseguit l'objectiu que pretenia, segons les seues xarxes socials. El PAI preveu la construcció de 450 vivendes.

L'entrega de firmes s'ha acompanyat aquest matí d'una protesta protagonitzada per veïns i veïnes, que s'han concentrat davant les portes de l'ajuntament amb pancartes contra el projecte. La junta de govern local aborda aquest dijous l'aprovació del PAI. L'Ajuntament de Godella està governat en coalició pel PSOE, Compromís i Podem.

La Torreta del Pirata és un dels principals reductes de bosc que queden al terme municipal de Godella. Per això, el projecte ha despertat una forta oposició veïnal, que s'ha organitzat contra la seua execució. L'associació va nàixer el juny de l'any 2000 per a lluitar contra aquest projecte urbanístic i en defensa del bosc que hi ha en aquesta zona de Godella, de la seua fauna i flora. El pròxim dijous està prevista també una concentració a la plaça de l'Ajuntament per a protestar contra aquest projecte.

L'alcaldessa de Godella, Teresa Bueso (PSPV-PSOE) ha explicat que la decisió ha sigut "molt meditada i estudiada des de distints punts de vista". "Estem pensant en l'interés general, no som un govern destructor del medi ambient", ha afegit Bueso en declaracions a À Punt.

L'equip de govern ha convocat el pròxim 2 de febrer una assemblea informativa on explicarà els detalls d'aquest polèmic projecte urbanístic.

També et pot interessar

stats