La Generalitat reforçarà el servei nocturn de Metrovalència el diumenge 10 de juliol pel castell de pals de la Gran Fira

Algunes destinacions com Rafelbunyol, avinguda del Cid o Marítim, tindran horaris especials, per tal de facilitar els nombrosos desplaçaments

Ampliació horaris metrovalència i tramvia pels actes de la Gran Fira
Ampliació d'horaris de Metrovalència i tramvia pels actes de la Gran Fira / GVA
08 de juliol 2022 - 13:16

La Generalitat reforçarà el servei nocturn de Metrovalència el diumenge 10 per a facilitar els nombrosos desplaçaments que es preveu que hi haja pels actes de la Gran Fira de València, especialment, el castell de pals que dispararà la pirotècnia Zarzoso a la plaça de l'Ajuntament a les 23:00 hores.

Com que l'acte està programat el diumenge i el servei nocturn de La lluna de Metrovalència, només està operatiu els divendres i dissabtes, l'FGV ha decidit prolongar l'horari del metro i del tramvia, per a permetre que totes les persones puguen anar al castell i tornar a les seues cases amb transport públic.

En el metro es prolongaran els horaris fins a les destinacions de Rafelbunyol, avinguda del Cid, Marítim, Aeroport, Paterna, Seminari i Torrent Avinguda.

D'altra banda, en el tramvia es faran quatre ampliacions, en la línia 10 d'Alacant a Natzaret; dos en la línia 6, una de Beteró a Marítim i l'altra de Marítim a Tossal del Rei; i una altra en la línia 4, de Doctor Lluch a Vicent Andrés Estelles.

La Generalitat aconsella als usuaris que s'informen exactament dels horaris amb antelació en la pàgina web de www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït d'informació i atenció al client 900 461 046, així com a través de xarxes socials.

També et pot interessar

stats